Materialen tips van Colorato

Wij van Colorato weten als geen ander dat het niet makkelijk is om goede materialen uit te kiezen als je net begint als ‘kunstenaar’. En daarom hebben wij een overzicht gemaakt van producten wij aanraden.

We beginnen met een schetsboek. Dit schetsboek is makkelijk mee te nemen en kan je overal gebruiken. Ben je op vakantie? Pak je schetsboek erbij en begin met tekenen.

Schetsboek
Leuchtturm 1917 schetsboek medium A5 150 g zwart

€ 21,50


Naast het schetsboek heb jij goede HB potloden nodig. Koop een set HB potloden om te oefenen met het van donker naar licht tekenen.

hb potloden colorato
Tekenpotloden set 14 stuks Grafiet / 12B 10B 8B 7B 6B 5B 4B 3B 2B 1B HB 2H 4H 6H / HaverCo

€ 21,50


HB potloden voor het oefenen van donker naar licht tekenen en fijne kleur potloden waarmee je kleuren om je heen kunt waarnemen en vastleggen.

We zetten hieronder 2 verschillende soorten kleur potloden voor je neer (namelijk vulpotloden en een complete set kleurpotloden). Beide zijn fijn in gebruik!

Colorato vulpotloden
Vulpotlood Faber Castell TK-Fine 9760 3-delig set

Let wel op, bij deze potloden horen ook vulling die je erbij moet kopen, namelijk potloodstiftjes Faber-Castell Super-Polymer 0,7mm HB of Potloodstiftjes Faber Castell Super-Polymer 0,5mm HB

€ 12,19


In plaats van vulpotloden kan je ook kiezen voor een complete set met kleurpotloden

kleurpotloden
Faber-Castell – Kleurpotloden – Castle – kartonetui – 60st. – FC-111260

€ 15,99


Prachtige fine liners en Posca stiften voor in je schetsboek, of om te gebruiken over je aquarel tekeningen heen!

Fine liners colorato
Sakura Pigma Micron 6 zwarte fineliners + 1 brushpen

€ 9,99

Posca stiften
Uni Posca Stiften Standard Colors PC5M 2.5 mm lijn

€ 26,95


Tot slot: de Amsterdam acryl verf basis kleuren set is er om te leren mengen. Hoeveel verf heb je nodig, wil je heldere tinten of kun jij al van lichte tinten naar donker tinten mengen? Hoeveel soorten grijs kun je maken? Het is een hele uitdaging, alleen al met deze beperkte set kleuren!


Heb jij vragen over aan te schaffen materialen of zijn ze op dit moment niet op voorraad? Stuur een mail naar info@colorato.nl en Katja helpt jou persoonlijk verder met de aanschaf van materialen.